Какви скрити помисли се крият в дълбините на съзнанието ни, за които самите ние не подозираме?

Обръщаме се към астрологията, за да получим отговор на този въпрос:

Тайните на зодия Овен

Когато трябва да вземат решение, те се ръководят от чувствата и пренебрегват разума. Това им създава много неприятности и захранва тяхното незряло и егоцентрично алтер его

.

Тайните на зодия Телец

Телците са склонни да се държат като арогантни материалисти, когато бъдат разочаровани. Пристрастени са към усещането, че винаги получават това, което искат. Трябва да бъдат внимателни обаче - обсебването от идеята да имаш най-доброто на всяка цена е деструктивна.

Тайните на зодия Близнаци

В Близнаците живеят много личности. Чувстват се длъжни да дават думата на всяка една от тях. Трябва да внимават с говоренето и постоянното прехласване по себе си - може да си спечелят много недоброжелатели.Тайните на зодия Рак

Раците са чувствителни, но нямат намерение да се извиняват за това, че приемат нещата твърде лично. Трудно излизат от черупката си, но когато това се случи - съдбата да е на помощ на онзи, който ги е ядосал!

Тайните на зодия Лъв

Те са центърът на вселената и изискват от всеки да бъде наясно с това. Ако някой дръзне да им прави сянка, ще го оставят да слънчаса и с гордост ще тържествуват след погрома му.

Тайните на зодия Дева

Девите са родени критици и не пропускат да отбележат слабостите на конкуренцията. Песимизмът им понякога успява да ги убеди, че слънцето изгрява сутрин, за да даде възможност на съдбата за пореден път да изпита възможностите им.Тайните на зодия Везни

Трудно взимат решения, мразят изречения, които започват с "Ако си представим, че". Обичат ролята на жертва, но истината е, че тя въобще не им отива - Везната е вълк в овча кожа.

Тайните на зодия Скорпион

Скорпионите се ръководят от страстта, а тя понякога прераства в ярост и жестокост. Не се страхуват да си покажат ноктите, ако се чувстват застрашени. Този подход обаче понякога им навлеча неприятности.

Тайните на зодия Стрелец

Те са брутално искрени. Носят отговорност за това, което са казали, а не за начина, по който хората интерпретират думите им. Този начин на мислене обаче понякога им създава проблеми.Тайните на зодия Козирог

Представителите на тази зодия са мъдри укротители и трябва да държат всичко под контрол. Въпреки това не могат да избягат от манипулативната си природа. Склонни са да използват другите, за да извлекат лична полза, като и се опитват да се оправдаят с по-висша цел.

Тайните на зодия Водолей

Не се свенят да поставят бърза оценка на чуждото поведение. Дават най-добрите съвети, но те самите не се вслушват в тях.

Тайните на зодия Риби

Обичат да остават насаме със себе си. Не обичат да поемат отговорност и често очакват от другите да вземат важните решения вместо тях.