Моника Белучи има нужда да се чувства желана
Моника Белучи има нужда да се чувства желана / снимкa: БГНЕС

Моника Белучи е главната героиня в новия филм на Мариасоле Тоняци "Мъжът, който обича", който се снима в Торино.

Това е история, разказваща за болките и страданията на мъж, който е изоставен. Мъжката роля във филма се изпълнява от Пиерфранческо Фавино. В интервю за вестник "Стампа" актрисата каза, че да бъдеш оставен от човека, когото обичаш, е равносилно на смърт. Ужасно е и когато ти оставиш някого, ако съзнаваш болката, която причиняваш, допълва звездата..

Моника Белучи твърди, че никога досега не й се е случвало сама да се предлага за роля във филм. Актрисата каза, че има нужда да се чувства обект на желанията и да си мисли, че режисьорът е мислил именно за нея, когато става въпрос за дадена роля. Тогава се създава изключителен творчески момент по време на снимките. Ревютата и появата на публични места за нея е само рамка, въпреки че всичко това е приятно.

За връзката си с френския актьор Венсан Касел, с когото живее заедно от 12 години, Моника казва, че историята може да свърши и утре. Няма никаква тайна, а съществува по-скоро респект към личните пространства на всекиго в двойката. В този момент той снима филм в Бразилия, а тя в Торино.

www.prontosofia.com