/ netinfo
Мария и Шеф Петров се изправят един срещу друг в титаничен сблъсък
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21.00 ч. по NOVA най-известната Къща ще се разтресе от множество конфликти. Отзвукът от последните номинации, които Съквартирантите гледаха заедно със зрителите, все още не е преминал и тази вечер ще видим как породилото се напрежение ще избухне на няколко фронта.
 
На последните номинации Мария номинира Шеф Петров с мотив, че тероризира всички в Къщата с безпардонното си поведение. Певицата застана твърдо на страната на Тони в конфликта между двамата, а тази вечер ще видим как нараненият Шеф ще се опита да приложи тактиките си срещу нея.
 
Близначките Алекс и Влади с нова тайна мисия във VIP Brother

Тя обаче, също като него, не е лесен противник и двамата ще сътворят един от най-ожесточените скандали в Къщата до момента. Дали драстичното влошаване на отношенията между двамата лидери категорично ще раздели Съквартирантите на лагери и ще се намеси ли Тони в защита на Мария, предстои да разберем.
 

netinfo


Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Сашка Васева и Даниел Златков дадоха ясна индикация, че няма да могат да станат приятели в Къщата още от самото начало на VIP Brother. Двамата често си разменят хапливи реплики, но довечера напрежението между тях също ще си пробие път и ще излезе наяве.
 
Златков първи ще потърси конфронтация с поп-фолк иконата, но тя също няма да остане длъжна и пререканията ще прераснат в жестоки обиди, за които Сашка ще сигнализира на Big Brother.
 
Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата
 

netinfo


След скандала с Мария и обидните квалификации, които отправи по неин адрес, Мегз си спечели още повече неприятели в Къщата. Непрестанните й капризи, хобитата, които останалите намират за странни и постоянното намесване в живота на другите ще станат повод за дълго обсъждане сред Съквартирантите.
 
Ще се превърне ли Мегз в аутсайдера на Къщата или ще съумее да оформи свой лагер, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.