/ Gulliver/Getty Images
Предполага се, че са обсъдени локациите за новата „Мисия невъзможна“
Украинският лидер Владимир Зеленски посрещна Том Круз в Киев, за да обсъди местата за новия филмов проект на холивудската суперзвезда, съобщи президентството. Вероятно това ще са локациите за новата „Мисията невъзможна“, която Том подготвя, пише АФП.
 
Зеленски, който беше популярен комик до президентските избори тази пролет, разказа на 57-годишния актьор за собствения си опит в киното, съобщи пресслужбата. Не е разкрито дали двойката е обсъждала настоящата роля на президента в драмата от реалния живот: скандалът, инициирал начало на процедура по импийчмънт срещу американския лидер Доналд Тръмп.

Тези звезди са рекордьори по сключени бракове (ВИДЕО)
  Снимки показаха, че украинският президент сияе, докато застава до небрежно облечената мегазвезда в официалната зала за срещи. "По време на срещата Том Круз информира Владимир Зеленски, че се интересува от украински локации за снимането на един от новите му филмови проекти", се казва в изявление на президентството.
 
По-рано Круз бе забелязан в частта от метрото в Киев, запазена автентично от времето на съветската епоха.

Ето кои са най-известните левичари в света (ВИДЕО)
 
Някои коментатори критикуват Зеленски за срещата му с актьора, вместо да се съсредоточи върху собствената си „мисия невъзможна“: справяне с корупцията и прекратяване на войната с подкрепяните от Русия сепаратисти на изток.
 
Миналия месец 41-годишният лидер се срещна с холивудските актьори Мила Кунис, Аштън Къчър и Робин Райт на събитие в Киев.

Колко бързо порасна малката Сури Круз? (СНИМКИ)
 
Други се пошегуваха за истинската причина за посещението на Круз. "Том Круз е дошъл тук, за да се подготви за ролята на Владимир Зеленски в нов филм за импийчмънта на Тръмп", написа блогърът Петро Терентиев на страницата си във Фейсбук.
 
Тръмп бе обвинен, че е притиснал Зеленски на 25 юли да очерни бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, фаворитът сред демократите срещу Тръмп на президентските избори през 2020 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС