За своите над 15 години в музиката Михаела Филева никога не е отключвала вратите на личния си живот. Раздяла, насилие, загуба и любов. В този разговор има много отговори. Михаела Филева в най-откровеното и емоционално интервю, което е давала досега пред NOVA.

Звездата разказва своите истории и нещата, които я вълнуват, чрез песните. За нея няма правила за хубаво живеене, каквото си го направиш, такова ще бъде, а прах в очите са, като кажеш прави това и това.

Михаела Филева впечатли феновете си със секси кадър (ВИДЕО)

"Имам най-правилните хора около себе си, те са там за мен, безкрайно ги обичам и им се възхищавам, това те прави силен и свободен", споделя тя.

Първите ѝ мечти били за ежедневни неща – елементарни удобства, майка ѝ да бъде до нея.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva)


"Не съм живяла без баща, а с жестока майка, благодарение на нея имам това, което имам в момента. Тя е силна жена, която се справя с всичко сама", разказва певицата.

Майка ѝ и баща ѝ се разделят заради домашно насилие. "Не мога да бъда слаба, за да се чувства друг силен на деня, при мъжете търся партньорство, рамо, на което да се опра", обясни Филева.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva)


Баба ми беше майка, дядо ми - баща, а мама беше по-голямата сестра, която често я нямаше. Баща ѝ я търси само веднъж. Надява се в новото си семейство да бъде бащата, който не е бил за нея.

Песента "Опора" е най-личната ѝ изповед и предстои да бъде записана.

За нея приятелят ѝ Стефан е идеален.

Целия разговор гледайте във видеото.