Михаела Филева е една от най-талантливите ни и лъчезарни млади изпълнителки в поп музиката. Тя е една от звездите, които са много последователни в това, което правят. Тя не обича да разкрива личния си живот, предпочита да говори тогава, когато има какво да каже и то е свързано предимно с нейната работа.

Все пак певицата споделя някои отбрани моменти със своите фенове, като това прави в Инстаграм, където публикува различни кадри от ежедневието си, не само от сцената. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7.

Съвсем скоро Михаела впечатли феновете си с нова снимка, на която ясно се вижда перфектната форма, в която се намира.

"Понякога успяваш да запечаташ в снимка усещането за чисто щастие.", е написала звездата към красивия планински кадър.
 

Филева е заложила на доста секси спортен тоалет, подчертаващ извивките на тялото ѝ. Някои дори сравниха супер фит тялото на нашата звезда с това на Джей Ло, която се хвали не само с плочки на корема, но и с известното си дупе.

Някои предполагат, че Михаела е качила някой друг килограм, най-вече заради изолацията, но това не е така, защото от снимката ясно се вижда, че певицата е в чудесна форма, но не само на тялото, а и на духа. Как постига този ефект ли - ами с тренировки, правилно хранене, а нека не забравяме, че движението и спортните занимания ни зареждат с много повече щастие.