Парис Хилтън на Седмицата на модата в Ню Йорк
Парис Хилтън на Седмицата на модата в Ню Йорк / Gulliver/Getty Images
38-годишната Хилтън обича да се мотае с племениците си, които са на три години и на година и осем месеца. И открива, че докато е около тях, това я кара да иска да има свои собствени деца, съобщава Кантактмюзик.

На 91 години почина хотелският магнат Барън Хилтън
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love my ballerina girl Lily-Grace. 😍 #AuntParis

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on


Говорейки пред People, Парис споделя: „Аз съм готината леля. Аз съм леля П. на Лили-Грейс. Tя изглежда точно както мен, когато бях бебе. Когато тя ще идва, аз събирам всички тези играчки - като Барбита. Винаги й купувам тонове подаръци, така че определено я „развалям”. Особено сега, когато Лили-Грейс говори, аз съм толкова свързана с нея. Тя ме кара да искам собствено малко дете Парис”.
 
Това не е първият път, когато русата красавица говори за бебета – тя разгледа темата, когато миналата година беше сгодена за партньора си Крис Зилка. По-рано тази година пък каза: „В момента нямам време за любов. Постоянно пътувам, над 250 дни в годината, никога не съм вкъщи, съсредоточавам се върху себе си, бизнеса и приятелите си”.

Милиардерът Барън Хилтън лиши семейството си от наследство
 
Но Парис не се притеснява дали ще си намери мъж, когато му дойде времето. Стига той да е лоялен: „Навсякъде винаги има много момчета, винаги. Когато съм готова, най-важното е лоялността – някой, който е най-добрият ти приятел и на когото можеш да се довериш и който те обича заради самия теб”.

Наскоро собственикът на хотелската верига Hilton Барън Хилтън почина и не остави нищо от над двумилиардното си богатство на фамилията.
 

И още:

Какво иска да си купи Парис Хилтън?

Парис Хилтън развали годежа си с актьора Крис Зилка

Бляскавият живот на една богата наследница (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС