Парис Хилтън
Парис Хилтън / Gulliver/Getty Images
Годежният пръстен, който светската красавица, актриса, певица, бизнесдама и хотелиерска наследница Парис Хилтън е получила от любимия си, актьора Крис Зилка, е вдъхновен от бижу на майка ѝ, съобщи Контактмюзик.

Бляскавият живот на една богата наследница (СНИМКИ)

Парис Хилтън е била на "седмото небе от щастие", когато любимият ѝ паднал на коляно по време на ски ваканцията им в Аспен, Колорадо, през уикенда, и ѝ предложил да стане негова съпруга.
 

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on


Вижте в снимки пристигането на Парис Хилтън в София през 2013 година

Експертът по диаманти и бижутер на знаменитости Майкъл Грийн разкрива пред сп. "Пийпъл", че Крис Зилка е почерпил вдъхновение за пръстена от бижу на майката на своята възлюбена. 
Новината за годежа на 36-годишната Хилтън и 32-годишния Зилка е потвърдена от нейна говорителка.

Парис Хилтън и още куп звездни гости на партито на "Де Гризогоно" в Кан (СНИМКИ)

"Когато дойде при мен, Крис беше наясно какво иска. Той сподели, че е чувал от Парис колко ѝ допада пръстен с крушовиден диамант на майка ѝ", казва бижутерът.
 

#GoldenGirl ❄️👑👱🏼‍♀️💎❄️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Относно щастливото събитие Парис Хилтън сподели: "Изключително съм развълнувана да бъда сгодена за любовта на живота ми и мой най-добър приятел. Никога не съм се чувствала по-щастлива, сигурна и обичана. Крис е идеалният мъж за мен, който ми показа, че вълшебните приказки наистина съществуват. Вълнувам се и съм изненадана. Когато той ми предложи, незабавно казах "Да". Пръстенът е удивителен, най-красивият, който някога съм виждала".
 

Diamonds Are Forever... ✨✨💎✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

"Парис е най-красивата и невероятна жена, както външно, така и по душа. Аз съм най-големият късметлия на света, защото ще се оженя за момичето на мечтите ми. С нетърпение очаквам да прекараме остатъка от живота ни заедно", казва на свой ред годеникът.

Парис Хилтън и Крис Зилка се запознават на парти за наградите Оскар преди осем години, но стават двойка едва преди две години, припомня ДПА.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА