Британската инфлуенсърка Лорън Марсдън споделя, че постоянно мислят 41-годишната ѝ майка за нейна сестра. 20-годишната блондинка разкрива, че непознати редовно коментират или дори ги спират на улицата, за да им кажат колко са красиви, но ги мислят за сестри. Когато научат, че Шерил (вляво на снимката) обаче е майка на Лорън (вдясно на снимката), всички онемяват и не могат да повярват, че тя изглежда толкова добре, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.
 

Разбира се, един човек над 40 години, особено в днешно време, не е изобщо стар, а дори напротив - в разцвета на силите си. Всичко е въпрос на гени, добра храна, сън, спокойствие и движение. Самата Шерил споделя, че понякога е изненадана от хорските реакции, когато разберат, че е майка на Лорън, а не нейна сестра. Не крие обаче, че тези думи я карат да се чувства много добре и я ласкаят, защото се старае да изглежда добре.
 

"Лорън ми помага да се чувствам, но и изглеждам по-млада. Тя ми дава доста модни съвети, показва ми какви козметични продукти да използвам. Нейната чанта за грим е доста по-голяма от моята, определено знае какво прави, а то е и по-добре от мен", споделя красивата Шерил.
 

Ключовото за 41-годишната жена, е стриктното спазване на фитнес режим. "Ставам в пет сутринта, тренирам пет дни в седмицата, а сега помагам на други жени във фитнес заниманията им", казва още Шерил, която се храни балансирано и не прекарва с часове в залата, но има приоритети. Тя обаче не крие, че се възползва от модерните разкрасителни процедури, като си слага ботокс, който допълнително освежава визията ѝ.

Лорън пък е много горда от майка си и се радва, че изглежда толкова добре, двете дори могат да си разменят дрехите и аксесоарите.