Любимите храни на зодия Близнаци
Любимите храни на зодия Близнаци / ThinkStock/Getty Images

Представителите на зодия Близнаци се справят чудесно със задоволяването на своите хранителни потребности. Те обичат да се забавляват и имат нужда от храни, които са вкусни и провокативни, но най- вече бързи и лесни. Близнаците не са фенове на готвенето и предпочитат да прекарват времето си в четене на книга или гледане на филм.

Как се обличат зодиите

Обичат да хапват сладко, солено, горчиво, лютиво, дори и всичко това, събрано в една чиния, твърдят от foodpanda. В порцията им може да откриете кайсии със сирене, гарнирани със сладко-кисел сос, тъй като са любопитни експериментатори

Ето и кои са любимите ястия на близнаците:

Салати

Салатата трябва да e пищна, богата и да съдържа възможно най-много съставки. Сосовете са задължителни. Можете да зарадвате Близнаците с Гръцка салата, но няма да ви се разсърдят, ако към нея добавите плод.

Предястия

Те обичат всичко панирано и пържено. Най-любимите им предястия са пържени картофи, поднесени с кетчуп и майонеза; калмари и всякакви разядки намазани на филийки.

Основни ястия

Могат да изядат цяла тава с пиле с ориз, пиле с картофи, пълнени чушки с ориз, свинско със зеле. Обожават готвените ястия, но само ако има кой да им ги приготви.

Десерти

Не се учудвайте, ако видите представител на зодия Близнаци да консумира закуската си по време на вечеря. Обожават мекици, шоколадови изделия и палачинки с шоколад. Може да ги видите как тайно стават вечер и изяждат цяло бурканче течен шоколад.

В заключение може да кажем, че са най-чревоугодната зодия и изключително непретенциозни, стига поднесеното количество храна да е в изобилие. Любовта на Близнаците определено минава през стомаха.

А какво обичат да хапват другите зодии:

Любимите храни на зодия Козирог

Любимите храни на зодия Водолей

Любимите храни на зодия Риби

Любимите храни на зодия Овен

Любимите храни на зодия Телец

Най-подходящите храни за всяка зодия

Още любопитни новини за зодиакалните знаци:

Голи жени като зодиакалните знаци (СНИМКИ)

Зодиите, които изневеряват най-много

Сексуалният темперамент според зодията