Любимите храни на зодия Овен
Любимите храни на зодия Овен / ThinkStock/Getty Images

Всеки човек има свой индивидуален вкус и предпочитания, било то за облекло, начин на живот или избор на храна. И макар вкусовите ни качества да се формират в ранна детска възраст и да са повлияни от поведенчески модел, не бива да пренебрегваме и значението на зодиакалния ни знак. foodpanda, разкрива някои от любимите храни на представителите на зодия Овен.

Хороскоп: Какви са астротенденциите пред зодиите през 2016-а?

Като всеки рогат представител те имат строго изразен индивидуален вкус, който не подлежи на „опитомяване". Трудно експериментират с храната, не обичат съчетанията сладко-солено или кисело-горчиво.

Зодиакалната двойка с минимален шанс за успешна връзка

Предястия

Представителите на зодия Овен обичат традиционни предястия, като например пържени картофи, тиквички, различни видове разядки. Те определено имат склонност към тестените изделия и по-специално към различни печива, най-вече хляб, който да си намажат с нещо вкусно.

Салати

Те определено не са от най-тревопасните „животни", но като във всяко стадо има и изключения. Залагат на домати, краставици, зелени салати. Определено не експериментират с непознати за тях продукти, чиито имена не могат да се произнесат.

Основни ястия

Обожават месото, най-вече свинското, приготвено във всякакъв вид - на скара, на тиган, печено, но без много допълнителни добавки. Рибните деликатеси не са от най-любимите им, но все пак ги похапват.

Десерти

Обичат да заслаждат! Шоколадът е тяхна страст и могат да го консумират под всякаква форма и вид.