През 2019 г. и Тото, и Лъчо от „Скандау” станаха родители. Първи беше Тото с приятелката му Кристин и техният син Доминик, а по Коледа се роди и Арина - дъщеричката на Лъчо и приятелката му Ралица. Вижте историята на любовта между Лъчо и Ралица в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обич и моя гордост ☺️♥️

A post shared by Ralitsa Konstantinova (@rali.q) on


Двамата в телевизионно интервю разказаха за това как са се решили да имат дете, как са се запознали и събрали.
 
Оказва се, че далеч не става въпрос за любов от пръв поглед. Приятелки на Ралица участвали в клипа на Replay и я викнали и нея да се включи. Лъчо обаче не я одобрил.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐰♥️😁

A post shared by Ralitsa Konstantinova (@rali.q) on


Впоследствие обаче тя все пак се включила в клип на Скандау, чиито снимки били организирани от VenZy и тогавашните му продуценти от Monte Music. Двамата започнали да си пишат, но по приятелски.
 
Кога са узрели за идеята да имат дете? Всъщност и двамата са категорични, че ако човек чака да стане най-добрата версия на себе си, никога няма да дойде точното време. За двамата признак за готовност е, ако се усещаш, че все по-често мислиш за това.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Смотлинко🤷🏻‍♀️💕 и 🦒

A post shared by Ralitsa Konstantinova (@rali.q) on


Оказва се, че Лъчо искал момче. Но след като Арина се родила, и двамата разбрали, че всички клишета за любовта на бащата към дъщерята са верни. 
 
Хармонията на двамата се пренася и у дома, където двамата перфектно се допълват - той разхвърля, а тя подрежда.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук