Луна предлага брак на Бойко Борисов
Луна предлага брак на Бойко Борисов / Нова тв

На последните елиминации зрителите гласуваха Деян да напусне завинаги VIP Brother. По време на лайфа станахме свидетели на драматичното изпращане на ММА боеца.

Тази вечер ще видим как Моника, която прие раздялата със спортиста много тежко, ще каже нещо, което ще взриви Къщата. Една уж невинна перлика ще изправи моделката срещу Люси и Джино, а сблъсъкът ще бъде най-грандиозният до момента.

Деян Топалски напусна VIP Brother, спаси дует Ритон от следващите елиминации

Луна предлага брак на Бойко Борисов
netinfo
Днес ще се проведат поредните номинации във VIP Brother, които Съквартирантите ще изгледат на живо. През последната седмица Къщата беше огласявана от скандали, в които главните действащи лица бяха Кичка, Иво и Здравко. Колкото повече се увеличава престоят на звездите в Къщата, толкова повече се нагнетяват отношенията вътре. Дали застрашени от изгонване ще са обичайните заподозрени, или в битката за оставане в Къщата ще се включат и нови играчи, предстои да разберем.

Мисия с неочакван обрат в Къщата на VIP Brother

Луна предлага брак на Бойко Борисов
netinfo
Днес ще станем свидетели на истинска сензация, която може да се случи само в най-гледаното шоу в България. Ще видим предложението за брак, което Луна ще отправи чрез камерите на VIP Brother към Бойко Борисов. Според поп-фолк певицата двамата с премиера имат обща съдба и живеят по сходен начин, така че какво по-логично от това, те да се съберат в брачен съюз? Планът на Луна не спира дотук. Идеята ѝ е през 2016 година именно Бойко Борисов да издигне кандидатурата ѝ за президент на Република България. Дали премиерът ще отговори на предложението, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта vipbrother.novatv.bg, на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.