Много хора са убедени, че стига да имат малко повече пари, всичко в живота им ще върви като по мед и масло. Дали обаче това е така?

Случаите, в които лотарийни милионери профукват всички в пари в рамките на няколко години и дори стигат дъното, са прекалено много. Вижте ги

Джералд Мъсуагън

Грабва 10 млн. долара от лотарията Super 7 през 1998 година. Харчи абсолютно всичките си пари за партита и мацки.

Рекорден брой милионери от тотото във Великобритания

Джон Къти

През 2011 годи Джон Къти си поделя 319 млн. долара от лотарията с други 6 души. Неговият дял е 28.7 млн. 250 000 от тях използва, за да разруши местен басейн и на негово място да построй парк с пръскалки. Дарява още 200 000за построяването на воден парк в Ню Йорк.

Сюзън Мълин

Тя спечели голяма сума от американското лото, но и го изплащат на годишни вноски. Тя решава да вземе голям кредит, който покрива постепенно, но не успява да се справи и в един момент дългът и става по-голям от реалната и печелба.

Мистерията около печеливш в британската лотария се задълбочава

Джант Лий

Печели 18 млн. долара от лотарията. По-голямата част дарява за различни каузи, като образователни програми, политически организации и т. н. След като дарява милиони долари, тя обявява банкрут.

Джонатан Варгас

Харчи 35 млн. долара спечелени от лотарията за нова къща за майка му и собствено телевизионно кеч шоу. Кръщава го Wrestlicious и представлява женски бой в розов ринг.

Двама късметлии си поделиха рекорден джакпот във Великобритания

Вивиан Никсън

Печели лотарията през 1961 година. По-голямата част от парите харчи за дизайнерски дрехи. Четири години по-късно обявява банкрут.

Глория Макензи

Печели 590 млн. от лотарията Пауърбол, дарява 2млн. на старата си гимназия.

Майкъл Карол от Великобритания

Той харчи 15.8 млн. си печалба доста бързо. На ден той плаща по 3 000 за кокаин. Купува си няколко коли и ги разбива на домашната си писта. В крайна сметка се налага Карол да продаде имението си, защото губи всичките си пари.

Евелин Адамс

Печели джакпот от лотарията два пъти за две години на обща стойност от 6 млн. долара. Губи всичките в казина в Атлантик Сити. В момента живее в каравана.

Робърт Ърб

Печели 25 млн. долара през 2012 година. Голяма част от тях дава за благотворителност, но 1 млн. дарява на организации, заели се с легализацията на марихуаната.