Лора Караджова изглежда повече от прекрасно, а това доказа с гостуването си в "Като две капки вода". Тя партнира на Милица Гладнишка, която влезе в образа на 100 кила. Двамата изпълниха хитовото парче "Цяла нощ", а именно това изпълнение донесе победата на чаровната актриса. Каналът "Music Virals" във vbox7 разказва:

Имитацията на Милица безспорно впечатли, защото Килата има изключително специфичен глас и не е лесен за пресъздаване. Лора обаче бе като малко цунами на сцената, както само тя умее да вдига публиката на крака. Красивата щерка на Данчо Караджов блестеше в оскъдно боди и секси чорапогащник, които подчертаваха тънката талия и изящни крака. "Беше велико преживяване, благодарение на Милица Гладнишка!!! Благодаря ти!", пише в Инстаграм поп дивата.
 

Лора винаги е имала хубава фигура и явно продължава да я поддържа и да намира време, макар да е майка на две деца. Певица съвсем скоро изненада последователите си в социалната мрежа, като сподели мил момент от вкъщи. Звездата показа сина си, който се роди в средата на май миналата година, а от снимките става ясно, че компания му прави неговата кака - Алиса. Лора не качва често снимки с наследниците си, но този кадър определено привлече вниманието на феновете ѝ.
 


Двете ангелчета са улисани в детските си игри, а именитата им майка отбелязва: "Каква по-добра компания за петък вечер". Припомняме, че Алиса е плод на любовта на Лора Караджова с варненеца Валентин Савов, с когото са разделени. През 2019-а изпълнителката обяви, че е лудо влюбена в диджея Марсел Рохас, като го определи за своята сродна душа, от когото се реши да има второ дете. Много скоро след раждането на сина си певицата отново влезе в топ форма и изглежда зашеметяващо.