Певицата Лизо е много повече от носител на на няколко награди "Грами". Откакто е популярна, тя е едно от лицата на Body Positivity - движението, което ни учи да обичаме телата си независимо как изглеждат те. 

Лизо – певицата, която живее според собствените си представи за красота (СНИМКИ)

В последните месеци обаче тя се храни доста здравословно, което доведе до критики от страна на body positivity хората, които твърдят, че няма как човек, който се храни здравословно и тренира, да изразява тяхното мнение. 

Лизо създава риалити шоу за „едри момичета“

Но 32-годишната певица няма никакво намерение да се съобразява с когото и да е било и просто продължава по своя път. Каналът "Stars News" във vbox7 разказва:

В едно от последните си видеа в TikTok тя се обърна към "дебелите момичета, които се хранят здравословно". "Исках само да кажа, че видях някои от тези видеа на дебели момичета, които се хранят здравословно и тренират, но не могат да отслабнат. Мисля, че тези клипчета са важни, независимо дали някой иска или не иска да отслабне. Това показва, че всяко тяло е различно и функционира различно", заяви тя.
Лизо се обърна и към "фалшивите доктори", които поставят диагнози. "Това, което ме притеснява, са фалшивите доктори, които казват, че имаш това или онова. Не. Ами ако просто съм дебела? Ами ако просто тялото ми е такова? Не всички тела могат да бъдат с плочки", казва Лизо. 

Накрая певицата се обръща към всички момичета, които се чувстват зле заради коментари за техните тела. "Ако се чувстваш тъжна днес, просто си спомни, че твоето тяло е ТВОЕТО тяло. Не е ничие друго", завършва тя.

Иначе Лизо през декември си навлече критики. Тогава тя направи 10-дневен детокс, като беше обвинена, че по този начин дала лош сигнал към хората с хранителни разстройства.