Водещ на церемонията "Изборът на децата" за втора поредна година ще бъде Джон Сина
Водещ на церемонията "Изборът на децата" за втора поредна година ще бъде Джон Сина / Gulliver/Getty Images
Певиците Бионсе и Тейлър Суифт са сред номинираните за наградите "Изборът на децата" на детския телевизионен канал "Никълодион", съобщи Контактмюзик.

Любимите звезди на децата, вижте номинираните в снимки тук

Бионсе и Тейлър Суифт ще се съревновават за отличието в категорията за любима изпълнителка заедно с Деми Ловато, Кейти Пери, Селена Гомес и Пинк.
В категорията за любим изпълнител са номинирани Бруно Марс, диджей Калед, Ед Шийран, Луис Фонси, Кендрик Ламар и Шон Мендес.
Отличието за любима група ще си оспорват Coldplay, Fifth Harmony, Imagine Dragons, Maroon 5, The Chainsmokers и Twenty One Pilots.
В категорията за любима песен са номинирани 'Despacito' (Remix) на Луис Фонси и Деди Янки с участието на Джъстин Бийбър, "HUMBLE" на Кендрик Ламар, "I'm The One" на диджей Калед с участието на Джъстин Бийбър, Куаво, Чанс дъ Рапър и Лил Уейн, "It Ain't Me" на Селена Гомес и Кайго, "Look What You Made Me Do" на Тейлър Суифт, "Shape Of You" на Ед Шийран, "That's What I Like" на Бруно Марс и "Thunder" на Imagine Dragons.
Във филмовите категории с номинации за любима актриса са Ана Кендрик, Дейзи Ридли, Ема Уотсън, Гал Гадот, Зендая и Зоуи Салдана.
Претенденти за приза за любим филмов актьор са Бен Афлек, Крис Хемсуърт, Крис Прат, Дуейн "Скалата" Джонсън, Кевин Харт и Уил Феръл.
В категорията за любим филм са номинирани "Красавицата и Звяра", ''Пазители на галактиката 2", "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", "Перфектният ритъм 3", "Спайдърмен: Завръщане у дома", "Междузвездни войни: Последните джедаи", "Най-великият шоумен" и "Жената чудо".
Сред номинираните телевизионни продукции и актьори са "Странни неща", "Пълна къща", "Теория за Големия взрив", Андрю Линкълн, Джим Парсънс, Кейли Куоко, Мили Боби Браун, Зендая.

СНИМКИ: По червения килим на наградите Изборът на децата 2014

Победителите в различните категории се определят с гласуване на публиката. Наградите "Изборът на децата" ще бъдат раздадени на 24 март в зала "Форум" в Ингълуд, Калифорния.

През 2017 година Джъстин Тимбърлейк получи най-много номинации за наградите "Изборът на децата"


Водещ на церемонията за втора поредна година ще бъде кечистът Джон Сина, който се изявява и като актьор.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА