Един съквартирант ще напусне завинаги Къщата на Big Brother
Довечера са първите номинации в кралство Норландия. По волята на Биг Брадър довечера ще се случи и нещо неочаквано - светкавични елиминации.

Звездните съквартиранти във VIP Brother: Женско царство (СНИМКИ)

Един от VIP съквартираните в Къщата на Big Brother ще я напусне завинаги тази вечер. Извънредното решение бе взето от Биг Брадър тайно от съквартирантите, които съвсем не подозират, че довечера ще кажат сбогом на свой потенциален съперник за голямата победа.

Кулагин, Ева и Розмари
NOVA

Как ще се случи това? Преди извънредните елиминации, ще се проведат и първите номинации в Къщата. След което зрителите ще имат възможност да гласуват и изгонят един Съквартирант от шоуто.

Яна и Петко
NOVA

И този уикенд животът в Къщата бе изпълнен с много вълнения. Валентин Кулагин отбеляза 21-вия си рожден ден. Каква изненада му приготви Биг Брадър, ще разберем довечера от 20:00 ч. само в ефира на NOVA. Едно е сигурно - постоянните скандали на звездния гримьор с президент мис Недкова водят до нескрито раздразнение сред останалите съквартиранти. И то в момент, когато седмичният им бюджет бе намален с цели 20%.

Ева и Стефан
NOVA

Причината за санкцията е многократно нарушаване на едно от правилата в Къщата. При това основно правило, за което Биг Брадър следи зорко. Заради престъпването му, не само бюджетът в Къщата бе намален, но и един от съквартирантите получи директна служебна номинация. Кое и кой ядосаха толкова Биг Брадър - отново довечера по NOVA.

Гледайте първи номинации, светкавични елиминации, рожден ден и първи сериозни санкции във VIP Brother Live тази вечер.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.