Преврат в Къщата на VIP Brother (ВИДЕО)

Ванко повежда мъжете, готвят нов президент

Ванко повежда мъжете, готвят нов президент
От няколко дни в Къщата на VIP Brother се говори за преврат. Идеолог е Ванко, който започна разговори първо с най-изявения съквартирант  Кулагин, а днес зрителите ще видят как лошото момче на рап музиката приобщава към идеята и Петко, и двамата силни мъже ще започнат да подготвят преврата. Дали ще успеят и дали всички останали мъже ще са на тяхна страна, предстои да видим във VIP Brother.

Звездните съквартиранти във VIP Brother: Женско царство (СНИМКИ)

Първата седмична мисия във VIP Brother е „Супер шоу Норландия“. Съквартирантите отново ще са разделни на мъже и жени и ще трябва да спечелят симпатиите не на Биг Брадър, а на зрителите и феновете във Фейсбук. Всеки отбор ще трябва да избере продуцент, който да определи програмата и ангажиментите на всеки един. Дали Мира Добрева, която е продуцент извън Къщата, ще поведе жените или дамите имат друга идея и кой ще е мъжкият продуцент, остава да видим довечера в 21:00 часа.

Мира и Божана
NOVA

За разлика от повечето Съквартиранти, Розмари ще намери в лицето на Кулагин, човек, пред когото е готова да споделя лични истории. Има ли приятел красивата манекенка, а има ли човек до гримьора?

Розмари
NOVA

Какво точно си споделиха двамата на закуска и намери ли най-накрая близък човек в Къщата Кулагин? Всичко това само днес по NOVA.

преврат във Вип брадър
NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.