Студените дни вече са тук и ако още не сте се снабдили с всички необходими аксесоари (или пък имате още мъъъничко място в шкафа за обувки), е време сериозно да се замислите. Искате ли да сте единствените фешън мацки, които нямат нито един чифт кубинки в гардероба си? Струват ви се твърде грубовати и сякаш не се вписват в стайлинга ви? Нека ви убедим, че кубинките са една от най-практичните, удобни и красиви модни придобивки, които можете да имате за този сезон.

Разнообразието

Да! Има много повече от един вид кубинки - по-елегантни, лачени, с панделки, на ток, равни, в различни цветове и дори много шарени, дори златни. С капси, грубовати, леко заострени... Ето обаче няколко начина, по които можете да ги съчетавате:

6 идеи как да съчетаваме кубинките

Първият вариант е много класически – с черни дънки с разкъсани колене и висока талия и тениска, която разбира се е загащена в дънките. А за връхна дреха в хладните есенни дни – класическо кожено яке.

Ще се осмелите ли: Секси кожа, животински принтове и много сребро през есен 2018

При втората визия цялата визия е в черно – от кубинките, към дънките, тениската, якето и шала. Тук интересното е, че се комбинират различни материи – от кожа, през дънки, до памук и фина плетка. Така въпреки, че сме облечени в един цвят, създаваме интересна визия.

кубинки
Thinkstockphotos

Тази визия ми е много удобна и ежедневна. Тук просто слагаме една оувърсайз блуза в красив цвят горчица и леко я загащваме отпред в дънките, за да подчертаем все пак женствената си фигура.

Dior: Висшата мода не трябва да бие на очи, тя е вечна (СНИМКИ)

Време е и все пак малко да разнообразим. Да имаш кубинки и да не ги съчетаеш с милитари панталон си е срамота! А към тях можете да добавите отново черната тениска и якето.

кубинки
Thinkstockphotos

Ето и една любима комбинация. Кубинките можете да съчетаете с бяла дантелена пола, с прибрана в нея дънкова риза. Коженото яке, огромният шал и…voila!

5 модни тенденции, които започнаха от звездите (ВИДЕО)

Ами ако облечем ефирна ярка рокля, обуем си кубинките и сложим едни фини черни ¾ чорапки? Дааа, не е за всяка мацка, но пък тези, които се чувстват комфортно в кожата си така излъчват страхотен сексапил.

кубинки
Thinkstockphotos


И още:

7 модни правила, които британското кралско семейство спазва (ВИДЕО)

Знаменитостите с най-голямо влияние в модата (СНИМКИ)

15 модни кошмара, които трябва да останат в миналото (СНИМКИ)

Кралски стил с Кейт и Меган (СНИМКИ)

Модните престъпления, които не бива да правим (ВИДЕО)

Мрачни цветове и леопардови мотиви: Виктория Бекъм в Ню Йорк (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук