/ Gulliver/Getty Images
Кралицата на Йордания Рания навлиза в ново десетилетие от живота си. Съпругата на крал Абдула II днес празнува юбилей - става на 50 години. 
 

Не е за вярване, че вече е на 50 години. Изобщо не й личат.

Кралица Рания отново доказа, че е сред най-модерните кралски особи (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тя не покрива лицето си, въпреки традициата. Облича се със стилни дрехи и избира поли и рокли под коляното.
 

Rania de Jordania adelanta su 50º cumpleaños y lo celebra con un espectacular posado. La esposa de Abdalá II ha...

Публикувахте от HOLA República Dominicana в Сряда, 26 август 2020 г.

По-важното обаче е, че е любимка на народа, кралицата е земна и общителна, отдадена на хуманитарните дейности. Тя винаги е близо до хората, обръща внимание на проблемите им и вдъхновява всеки, който се докосне до енергията й.
 

Дни преди празника от кралския двор разпространиха две впечатляващи снимки, направени специално за рождения й ден. На едната снимка е с прибрана коса и уникална бяла рокля, по която изглежда, че дизайнерът е хвърлил много труд. На другия портрет е с джинси, семпла блуза и пусната коса на вълни.
Кралският двор не пропусна да отбележи рождения ден на Рания ал-Абдула. В пост в социалните мрежи пожелаха на кралицата да има много щастливи моменти и показаха снимка с краля, на която изглежда, че тя е променила визията си и е с нова прическа.
Честит празник на чаровната кралица с приказна касота. За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук