/ Guliver/Getty Images
Актьорът Джейми Дорнан каза, че е "много близък" с колежката си Дакота Джонсън и това улеснило сексуалните сцени в новия филм "Петдесет нюанса по-тъмно", съобщи Контактмюзик.

Дакота Джонсън и Джейми Дорнан отново разгорещиха страстите (ВИДЕО)

Двамата си партнират във втората част на лентата "Петдесет нюанса сиво" по еротичния бестселър на британската писателка Е. Л. Джеймс.

"Запознах се с Дакота пет седмици преди снимките за първия филм. Вече минаха три години и Дакота и аз сме много близки. Обичаме се и се уважаваме взаимно. Големи приятели сме и мисля, че това прави нещата по-лесни. Много по-комфортно е и за двамата", добави той.

Дакота Джонсън, която е на 27 години, също вярва, че близките им отношения помагат в интимните сцени помежду им.

Дакота Джонсън е готова да остави секс сцените зад гърба си (ВИДЕО)

"Заснемането на секс сцените не беше толкова вцепеняващо, както първия път. Никога не е лесно да ги изпълниш, но станахме толкова близки, че това ни помогна да ги направим специални", каза тя по време на премиерата на филма "Петдесет нюанса по-тъмно" вчера в Лос Анджелис.

По-рано актрисата също коментира секс сцените с колегата си. "Голотата е много интересна за един актьор. Джейми и аз работихме един до друг толкова дълго. Нямаше задръжки, беше много искрено и достоверно", каза тя.
БТА