Бионсе и Джей Зи
Бионсе и Джей Зи / Guliver/Getty Images, архив
Голяма част от фаворитите за 59-тата церемония по раздаването на наградите "Грами" ще бъдат в добра компания на първия ред, пише в. "Метро".

Както трябваше и да се предполага, Бионсе и Джей Зи ще бъдат настанени един до друг, като половинката на рапъра се очаква да триумфира в неделя вечерта в "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис.

26-годишна блондинка е най-богатата млада звезда в света (СНИМКИ)

Бруно Марс
Guliver/Getty Images, архив


Бруно Марс сигурно ще бъде на седмото небе, тъй като до него ще бъде настанена британската аренби прима Адел, с която имат да си кажат много неща. С тях със сигурност ще си побъбри и Лейди Гага, чието място е близо до техните. В непосредствена близост ще бъдат Сиа и Джон Леджънд.


Адел е най-високоплатеният изпълнител, номиниран за "Грами"

Адел
Guliver/Getty Images, архив

Ариана Гранде
Guliver/Getty Images, архив

Симпатичната Ариана Гранде ще бъде в забавната компания на музикантите от "Туенти уан пайлътс" и на рапъра Майк Уил Мейд Ит.

Лейди Гага
Guliver/Getty Images, архив


Вижте изпълнителите с най-много продадени албуми през 2016-а

От кулисите на "Стейпълс сентър" тръгна информация, че Бионсе ще се яви на сцената да пее, въпреки своята бременност, че Лейди Гага ще направи зашеметяващ дует с "Металика". Очакват се също изпълнения на Адел, Кание Уест, Бруно Марс, Уикенд, Кари Ъндърууд, "Дафт пънк" и др.