Marvel зарадва почитателите на филмите за супергерои с първи кадри от „Вечните“.

Новата лента, която се очаква на голям екран през ноември 2021 година, разказва историята на група безсмъртни същества, а звездният актьорски състав включва Салма Хайек и Анджелина Джоли.

Историята

Древни извънземни, които живеят тайно на Земята от хиляди години, Вечните наблюдават и напътстват хората, помагат им да се развиват и стават свидетели на постигнатите от тях чудеса.

Вечните
Marvel пусна първи кадри от „Вечните“ Форум Филм България

През всички изминали векове те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент.

Следвайки събитията от „Отмъстителите: Краят“, неочаквана трагедия принуждава Вечните да се разкрият и да се обединят срещу най-древния враг на човечеството – Девиантните.

Първи кадри

Първият тийзър трейлър на „Вечните“ повдига завесата към новата грандиозна глава от вселената на Marvel. И обещава главозамайващи екшън сцени, впечатляващи декори, уникални костюми, както и нови безсмъртни герои.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eternals (@eternals)


Звезден режисьор

Режисьор на „Вечните“ е Клои Чжао, чийто интимен и подчинен на реалността и духовното почерк ѝ донесе награда Оскар за „Земя на номади“.

Нейният личен подход не може да бъде сбъркан и е основата, върху която стъпва „Вечните“, казва продуцентът Кевин Фейги.

Самата Клои Чжао споделя, че се е радвала на творческа свобода, но филмът е плод на колаборация между много и „ужасно талантливи“ хора

Клои Чжао
Клои Чжао Gulliver/Getty Images

„Наистина беше необходимо „цяло село“, за да направим този филм, но те ме оставиха да ги водя“, сподели режисьорката.

Цяло холивудско съзвездие във „Вечните“

Забележителен и многообразен актьорски състав влиза в главните роли във „Вечните“.

Ричард Мадън е всемогъщият Икарис, Анджелина Джоли е свирепият воин Тена, Джема Чан е обичащата хората Серси, Кумейл Нанджиани е притежаващият космически сили Кинго, Лорън Ридлоф е супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри е интелигентният изобретател Фастос, Салма Хайек е мъдрата духовна лидерка Аяк, Лиа Макхю е вечномладата стара душа Спрайт, Дон Лий е могъщият Гилгамеш, а Бари Киогън е сдържаният самотник Друиг.

Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.

Вечните
Marvel пусна първи кадри от „Вечните“ Форум Филм България