Кирил Симеонов в Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО/СНИМКИ)

Здравейте, казвам се Кирил Симеонов, бях участник в Big Brother 2015. Занимавам се с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. В момента разработвам моя компания.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Аз съм единственият, който се изправи срещу Big Brother. Почувствах, че някои неща не са редни. Убеден съм, че му показах, че съм противник за уважение и няма да му се дам. Основният човек, с когото имах сблъсък за титлата, беше Никита, но за съжаление, останах на второ място след нея. Нормално е на човек да не му е приятно, когато загуби от основния си конкурент и то на финала, но животът продължава.

Вижте визитката на Кирил в Big Brother 2015 (ВИДЕО)

Честно казано, вътрешно си знаех, че пътят ми в Big Brother не е свършил. Реално влизам, защото искам да изживея истинската Къща на Big Brother, а не някакъв коптор с кокошки. Абсолютно не ме притеснява, че влизам в сезон, в който ще има ВИП-ове и много известни хора. В България, според мен, ВИП и интелект не вървят ръка за ръка.
Виждам този сезон като възможност за реванш. Смело мога да твърдя, че идвам за победа. Бих се изправил отново срещу Big Brother, разбира се, ако си го заслужава.

Big Brother-е, идвам за тебе, брат!

Кирил Симеонов в Big Brother: Most Wanted
NOVA

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук