Аз съм Кирил Симеонов, на 30 години, от Варна. Завършил съм бакалавърска степен в Америка, магистърската - в един от най-добрите университети в Европа и света. Занимавам се с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. Най-просто казано, гледам да купя една акция, когато е евтина и да я продам, когато е по-скъпа.

Живял съм четири години в Америка и две години в Милано. Комуникирал съм с абсолютно всякакви хора, от всякакви раси и етноси, религии... Определено смятам, че съм по-умен от масата хора. Аз го знам и всички, които ме познават, го знаят.

Много трудно може да ме надговори човек и много трудно може да ме наспори. Винаги искам аз да съм прав и да докажа защо съм прав. Не ми млъква устата, докато не се разбере, че съм прав.

Хората смятат, че интелигентните хора са сухари, с очилца и ризка. Аз съм стопроцентов бохем!

Представете си хората как празнуват Нова година - това за мен е петък. Всеки петък. Много съм буен, много съм темпераментен, много съм импулсивен. Харесван съм и ми харесва да съм харесван. Няма какво да се лъжем, нарцис съм.

Това, което може да ме накара да изляза извън кожата ми, са грубите селски прояви. Просто мразя селяни. Никога не игнорирам глупака - бих го смачкал.

Влизам в Big Brother, защото ми е фетиш от малък. Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността си да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат в Къщата.