Ким Кардашиян Пит Дейвидсън
Ким Кардашиян Пит Дейвидсън / Gulliver/Getty Images
Ким Кардашиян и Пит Дейвидсън официално са гаджета. Макар все още омъжена, от няколко седмици в публичното пространство усилено се говори, че риалити звездата върти любов с известния американски комик. Наскоро двамата бяха снимани да се държат за ръце на влакче на ужасите, а в четвъртък двойката бе хваната и от папараци.

Снимаха Ким Кардашиян ръка за ръка с бившето гадже на Ариана Гранде

Ким и Пит изобщо не се опитаха да се крият, дори напротив - двамата се хванаха за ръце докато се разхождаха из Палм Спрингс.
 

Пит Дейвидсън, който е бивш годеник на Ариана Гранде, отпразнува 28-мия си рожден ден заедно с 41-годишната Ким и част от семейството й. Партито е било в дома на майката на Кардашиян, става ясно от снимка, публикувана в профила му в Инстаграм. Комикът позира с пижама от колекцията на Ким Кардашиян SKIMS.
 

Ким и Пит се сближиха покрай участието на риалити звездата в телевизионното шоу Saturday Night Live, където бе седмична водеща. Пит Дейвидсън се изявява там като постоянен участник. В един от скечовете двамата се целуват, въплъщавайки се в ролите на Аладин и Джазмин. Вероятно именно тогава се е разпалила любовната искра.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by emillie (@emiisrevenge)


Съвсем наскоро Кание Уест също се появи официално на събитие, придружен от новото си гадже - Инстаграм модел. По-рано той бе свързван за кратко с Ирина Шейк.

Новото гадже на Кание Уест е 22-годишна Инстаграм моделка (СНИМКИ)

Ким Кардашиян подаде молба за развод в началото на тази година, като двамата с Кание продължават да са близки и да се подкрепят. Семейството има четири деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм.