Кание Уест изглежда има нова дама на сърцето. Според американските медии 44-годишният рапър е с ново гадже, което е двойно по-млада от него. Става въпрос за Инстаграм модел на име Винетрия, съобщи Page Six.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINETRIA (@vinetrria)


Кание заведе красавицата на баскетболен мач в Минеаполис тази неделя. Близки до двойката твърдят, че връзката им не е нова, а е от "известно време".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Zisk (@nonstopbucket)


Появата на Кание Уест с новото му гадже идва на фона на същите изпълнения на все още законната му съпруга Ким Кардашиян, който на няколко пъти бе засичана да интимничи и да се целува с бившия годеник на Ариана Гранде Пит Дейвидсън.

Ким Кардашиян и Кание Уест
Gulliver/Getty Images

Снимаха Ким Кардашиян ръка за ръка с бившето гадже на Ариана Гранде

По всичко личи обаче, че макар и разделени, Ким и Кание продължават да се подкрепят - неотдавна Кардашиян се появи в булчинска рокля по време на концерт на Уест. Той пък бе неотлъчно до нея в Ню Йорк за снимките на комедийното Съботно шоу. Именно там докато бе седмичен водещ, Ким Кардашиян се сближи с Пит Дейвидсън, който е комедиант в програмата.

Най-кратките звездни бракове (ВИДЕО)

Наскоро Кание даде интервю, в което заяви, че Ким все още е "негова съпруга". Според запознати новото му гадже - 22-годишната Винетрия е била с него по време на записа.