Ким Кардашиян
Ким Кардашиян / Gulliver/Getty Images
Американската риалити звезда Ким Кардашиян ще става адвокатка и в момента провежда стаж в адвокатска кантора, съобщават световните агенции.

38-годишната знаменитост, която има 134 милиона последователи в Инстаграм, се надява да получи адвокатска диплома през 2022 година.

Ким Кардашиян: Кание Уест ухае на много богат човек

Кардашиян се запалила по правните науки, след като се застъпи пред президента на САЩ Доналд Тръмп за помилването на Алис Мари Джонсън. 63-годишната Джонсън беше зад решетките от 20 години и беше осъдена на доживотен затвор заради организиране на трафик на наркотици.

Тръмп прие Ким Кардашиян в Овалния кабинет (СНИМКИ)

Седмица след срещата с Кардашиян, Тръмп помилва затворничката – в началото на 2018 година.
Как Тръмп се поддаде на чара на Ким Кардашиян? (СНИМКИ/ВИДЕО)

Риалити звездата
счита, че с по-добри правни познания, тя би могла да помогне на повече хора, които "са изплатили дълга си към обществото" и които все още лежат по затворите.

Код „секси“: Най-щедрите деколтета на Ким Кардашиян (СНИМКИ)

Ким Кардашиян не можа да завърши калифорнийския университет "Пиърс", който напусна преждевременно. Но в няколко щата, сред които е и Калифорния, е възможно да се получи адвокатска диплома, след четиригодишен стаж в адвокатска кантора и положен изпит.

Ким Кардашиян
Guliver/Getty Images

Кардашиян стажува от миналата година в Сан Франциско и се интересува от случаи на затворници, които кандидатстват за по-ранно освобождаване.
БТА