Това лято ще са на мода големите и много къдрави коси, а Карди Би е вече в тренда. Скандалната рапърка сподели снимка на новата си фризура, която явно ще зададе посоката в прическите в близките месеци. 

Пищната Карди е заложила на къдрав мълет и ни връща в 80-те години на миналия век, когато тези фризури бяха на почит и у нас, пише каналът "Cool News" във vbox7.
 

Звездата се похвали с новата си прическа в Instagram, споделяйки снимка с последователите си, които са вече над 90 милиона. Рапърката позира на стълбите в дома си и е облечена в нестандартно черно боди, дълги чорапи, модерни слънчеви очила, а бижутата са тежки и впечатляващи.

Карди Би показа серия от много провокативни визии (СНИМКИ/ВИДЕО)

Промяната във визията на Карди успя да привлече вниманието на всички големи модни издания, но зад фотото се крие нещо друго - тя промотира албума Culture III на групата Migos, а Карди взима участие в част от песните. Иначе новата прическа на Карди не е изненада, защото тя често сменя цвета и стила, а понякога заблуждава с перуки, които в последно време се връщат също на мода.