Кание Уест и Ким Кардашян
Кание Уест и Ким Кардашян / Gulliver/Getty Images
Исус е Царят” – това е новият албум на американския рапър Кание Уест. Малцина избрани са чували албума (който излиза от днес на пазара) на частни събития, в които записът е бил напълно ограничен.
 
Американският рапър и музикална икона Кание Уест твърди, че от този момент нататък той ще прави само „Gospel music“, съобщава Контактмюзик.

Ким Кардашиян вбеси японците с новата си колекция бельо (СНИМКИ)
 
Андрю Барбър, собственикът на музикалната медийна компания Fake Shore Drive, съобщава, че Кание е заявил, че „Само евангелието оттук нататък“, докато присъствал на частно парти за представяне на албума преди излизането му.
 
Съобщава се, че Уест направил това съобщение в събота, по време на слушане в Чикаго за новото заглавие на албума "Jesus is King: A Kanye West Experience".
 
Ким Кардашиян показа новородения си син и разкри името му (СНИМКА)

Съпругата на Кание Ким Кардашян пусна в Туитър списъка с песни в събота, много от които изглежда имат религиозни теми в заглавията.
 
Кардашиян каза пред "The View" по-рано този месец, че новият албум носи влиянието на християнството върху Уест. „Кание започна това, за да се излекува наистина и това беше наистина лично нещо”, каза тя.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС