Гуен Стефани и Блейк Шелтън са една от най-харесваните музикални двойки. Тяхната връзка се зароди в шоуто "Гласът", където и двамата са ментори, а вече няколко години са все така заедно и щастливо влюбени. Миналата година стана ясно, че Гуен и Блейк са се сгодили и са готови да преминат на следващото ниво - да бъдат съпруг и съпруга.

Покрай пандемията обаче плановете за сватбата се бавят, защото така няма как да вдигнат мечтаната от тях голяма венчавка, а нещо по-малко и скромно. Каналът "Stars News" във vbox7 разказва:

В скорошно интервю Блейк сподели, че той и Гуен много биха искали да се оженят още това лято, а не да го отлагат повече. Кънтри звездата каза още, че тогава ще имат повече време преди новия сезон на шоуто, но и ситуацията с Covid-19 вероятно ще бъде по-добра.
 

Певецът все пак подчертава, че за момента това са само планове и няма нищо сигурно на този етап. Това, което е известно е, че се очаква Майли Сайръс да пее на сватбата, а за кума се спряга името на водещата Елън Дедженеръс. Певицата бе гост на Елън, където попита водещата дали е съгласна да ѝ бъде кума. "Можем да ти сложим няколко екстеншъна на косата, ще изберем красиви цветя, всякакви такива детайли", добави изпълнителката.

37 доказателства, че Гуен Стефани не остарява (СНИМКИ)

Дедженеръс веднага прие предложението и заяви, че трябва само да разбере къде и кога ще се проведе церемонията и ще дойде. "Нямам проблеми да правя каквото и да е било за теб, защото си ми приятелка и ще нося всичко, което ми кажеш. Ще сложа екстеншъни в косата. Каквото кажеш. Ето колко много те обичам, Гуен", добави водещата.