В социалните си мрежи Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата новина, че вече са сгодена двойка. Двамата са заедно вече пет години и се превърнаха в една от любимите звездни двойки.

Експертите вече направиха и своето предположение каква е цената на бижуто, което краси ръката на певицата. Трудно е да се видят подробности за пръстена, но снимката в социалните медии към момента е единствената им „улика“. Според експертите цената на пръстена възлиза на стойност 800 000 долара. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

 „Пръстенът е правен по поръчка. Освен това, преди да предложи на Гуен, Блейк е поискал разрешение от бащата на певицата – Денис Стефани – преди да падне на колене. Тези традиции означават много за Гуен.“ споделят източниците.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

Публикация, споделена от Gwen Stefani (@gwenstefani) на


Блейк и Гуен се срещат за пръв път на снимачната площадка на The Voice през 2015 г. В рамките на риалити формата те си партнират на сцената често, като започват да бъдат канени и в други телевизионни програми, където да изпълняват дуети. Сближават се бързо и не отнема много време, за да разберат, че са повече от близки приятели.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u for watching @nbcthevoice tonight!! gx

Публикация, споделена от Gwen Stefani (@gwenstefani) на