Да си бавачка на световна знаменитост за мнозина може би изглежда като сбъдната мечта. Това са пътувания с любима звезда, екзотични дестинации, лукс, вълнуващ живот. Но истината е, че не всичко в тази професия е толкова хубаво, колкото изглежда на пръв поглед. Хората, които искат да работят тази професия трябва да преминат през редица изпитания и да имат богат опит зад гърба си. А някои изисквания са твърде специфични. Каналът "OMG Facts" във vbox7 разказва:

Предишен опит

Нищо изненадващо на пръв поглед. Само че повечето агенции, наемащи детегледачки за звезди, изискват кандидатите да са над 35-годишни. Това е в случай, че някоя по-млада кандидатка реши или пък успее да привлече медийното внимание към себе си. Всички детегледачки трябва да имат богат опит с деца, но и да са достатъчно дискретни. 
 

Трябва да са на разположение

Холивудската детегледачка трябва да е готова да съобрази личния си график с този на децата или на известните им родители. Трябва да има готови документи. Така например за жените, работили с Анджелина Джоли и Брад Пит се знае, че сред изискванията са били да имат валиден паспорт. В техния случай изискване е било и висше образование, както и да говорят поне два чужди езика, като един от тях трябва да е майчиният на някое от осиновените деца.
 

Трябва да се съобразяват с всичко

Тези жени трябва да са готови да изпълняват всякакви желания, като някои от тях са наистина твърде специфични. Така например Сара Джесика Паркър е искала от детегледачката си да следи за наличностите на специален душ гел и гел за почистване на лице в банята на децата ѝ. За актрисата купуването на няколко душ гела не било опция.

Строга визия и мила усмивка – бавачката на Джордж и Шарлот (СНИМКИ)

Не могат да използват телефон

Някои неща са напълно забранени в тази работа. Така например никоя от шестте детегледачки на Ким Кардашиян не може да ползва телефона си по време на работа. Ако бъдат хванати да го правят, рискуват да загубят работата си.
Brightside