/ Thinkstock/Getty Images
Всяка жена поне веднъж в живота си фантазира за секс, при който партньорът доминира. Често обаче дамите се стесняват да споделят подобно желание пред избраника.

Как една жена да предложи на мъжа да бъде по-груб в леглото, съветва БГНЕС:

Шокиращи данни за интимния живот

ThinkStock/Getty Images


Жената трябва да реши какво точно иска: използване на белезници, колан с жартиери, бандаж или само грубост на мъжа, който се проявява в шляпвания, резки движения и други. Съответно оттласкването от личните предпочитания ще спомогне по-лесно да се формулират предложенията към избраника.

Жената не отказва секс когато...

Разговорът с възлюбения трябва да бъде откровен. Важно е той да разбере какво не достига на дамата.
 

ThinkStock/Getty Images

Сексуалният темперамент според зодията

По-добре е предварително да се изберат няколко пози, които ще придадат на секса търсената грубоватост и страст. Може и да се експериментира. Завързването на ръцете на един от партньорите автоматично прави секса по-як.

Мъжът трябва да разбере, че грубостта в секса се харесва на жената. В това няма нищо лошо. Целият процес се контролира и е напълно безопасен.
 

ThinkStock/Getty Images

Секси заповеди за незабравимо прекарване в леглото

Грубият секс води до по-бърза възбуда. Т.е. той може да бъде отлична прелюдия пред основния секс. Започвайки с леки ухапвания, страстта ще се засилва с всяка измината минута и съответно мъжът сам ще поиска да поеме инициативата.
 

ThinkStock/Getty Images