Кайли Дженър
Кайли Дженър / Gulliver/Getty Images
Анонимна снимка на обикновено яйце от кокошка на бял фон постави рекорд в Instagram с 25 милиона харесвания, съобщи сайтът Бъзфийд.

Куриозите на 2018 година: Перфектният пенис, октопод на екстази и още...

Авторът на поста се оказа анонимен, който специално създал акаунта за яйцето световен рекордьор. В придружаващия снимка текст потребителят призовава хората да му помогнат за поставяне на световен рекорд по лайкове в Instagram. Кадърът пожъна неочакван успех само за 10 дни, като подобри предишното постижение в тази социална мрежа, поставено с новороденото бебе на Кайли Дженър, набрало 18 милиона одобрения.

Кайли Дженър: реалити звездата, която натрупа $900 млн. от славата си (СНИМКИ)

Кайли загуби титлата за най-харесван пост в неделя от потребителя световен_рекорд_яйце, чиято единствена цел бе да победи Кайли. Профилът е създаден по-рано този месец и единствената снимка, която има на него е въпросното изображение на яйце.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Първоначално харесванията на яйцето се точели мъчително. Но след като се появи в медиите, лайковете скочили драстично, докато достигнат рекордните 25 милиона.

Кайли Дженър разби рекорда на Бионсе в Instagram (СНИМКИ)
 
Авторът на снимката не издава своята самоличност. Той се представи като кокошката Хенриета от Великобритания, а яйцето си кръсти Юджийн.

Кайли Дженър обаче не се примири с отнетия ѝ рекорд и призова последователите си да ѝ помогнат отново да стане първа. Тя не се стресна и разпространи кадри как чупи подобно яйце на "наистина гореща земя".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА, БГНЕС