Певицата Риана официално влезе в клуба на милиардерите, след като през август Forbes написа, че състоянието ѝ е 1,7 млрд. долара. Така Риана стана най-богатата в света на музиката и втората по богатство в шоубизнеса след Опра Уинфри.

Как забогатя Риана? Много просто - като създаде козметичен бранд и линия бельо. През лятото тя обяви, че и влиза в парфюмерията и ще създаде свой бранд и там.

Какво обаче е да си най-богатият човек в света на музиката? Отговорът на Риана буквално е "странно", пише каналът "Stars News" във vbox7.

"Знаете ли кое е най-странно? Хората да те поздравяват заради парите, които имаш", заяви тя, цитирана от People. "Никога не са ме поздравявали за пари преди... Това е лудост", категорична е тя.

Риана
Gulliver/Getty Images

Въпреки това Риана помислила върху поздравленията, които получила и осъзнала защо хората го правят. "Осъзнах, че аз вдъхновявам другите, защото те просто знаят откъде съм тръгнала", коментира още Риана.

Риана
Gulliver/Getty Images

Все пак певицата определи и доста стряскащ факта, че тя вече е със статус милиардер. "Не искам да бъда на този пиадестал, не искам да бъда такава икона. Искам хората да ме помнят такава, каквато съм".