/ Guliver/Getty Images
Синди Краурфорд, подобно на много други супермодели от 90 -те, е родена в най-обикновено семейство.
 

Бащата на голямата звезда на модния подиум е работил като електротехник, а майка й е била продавачка. Да, и Синди би могла да свърже живота си не с модния бизнес, а с ... химията. Ако не беше щастливо съвпадение: по време на лятната й студентска бригада за прибиране на царевица, Синди е забелязана от фотограф във вестник, който снима красивото момиче.

Тази снимка дава началото на кариерата на Крауфорд, която по-късно става модна икона и едно от най-известните фешън лица за всички времена.

Синди Крауфорд продава луксозно имение в Бевърли Хилс (СНИМКИ)

Сега на 55 години, Синди е постигнала всичко, за което човек може само да мечтае. Главозамайваща кариера на модния подиум и в блясък, милиони в банковата сметка, щастливо семейство с Ранди Гербер и две деца - Кая и Пресли, които тръгнаха по стъпките на известната майка.

Но не всеки знае, че семейството на Крауфорд са не само нейният съпруг и децата й, но и двете й сестри: Даниел, която сега е на 52 години, и 57-годишната Кристин. Синди е имала и по -малък брат, който е починал много малък от левкемия.
 

Сестрите на Синди нямат нищо общо с шоубизнеса. Даниел живее в Колорадо и работи в начално училище. Тя и съпругът й имат три деца. Кристин е учител по математика и компютърни науки. В момента тя работи и като преподавател в Денвърския колеж. Омъжена е и има двама сина.

И трите сестри многократно са признавали, че са много близки и кариерата на Синди никога не им е попречила на отношенията. Бившата манекенка винаги е повтаряла, че семейството и близките й хора винаги са били на първо място в живота й. И това се доказва от семейните снимки, които тя често публикува в социалните си мрежи.

Красивата дъщеря на Синди Крауфорд готви изненада за феновете си (СНИМКИ)

А някои последователи на звездата коментират под семейните фотографии, че супермоделът е доста различна от най -близките си роднини, поне външно. И, че по-скоро Синди може да бъде сбъркана със сестра на нейната дъщеря Кая Гербер, която също е успешна манекенка.