/ Guliver/Getty Images
Синди Крауфорд обяви за продажба своя луксозен дом в Бевърли Хилс за 16 милиона долара.

54-годишният модел и съпругът й са решили да продадат имота си от 5386 квадратни метра, строен в средата на 20-ти век, който купиха за 11,6 милиона долара през 2017 г., съобщава сп. „Variety”.

Грандиозното жилище, което преди е било собственост на хора, като филмовия продуцент Грегъри Гудман, може да се похвали с пет спални и пет бани.



Имотът е построен през 1959 г., но оттогава многократно е обновяван и реставриран.

Синди призна миналата година, че е направила някои промени, за да отговаря на техните специфични нужди.

Моделът, който има две деца от брака си с настоящия си съпруг Ранде, сподели: „Съпругът ми е много, много придирчив към плътността на матрака или височината на столовете, защото е по-висок”.



Междувременно Синди твърди, че приятелството е било ключът към успешния брак с Ранде.

Звездата от модния подиум, която започна връзка с настоящия си съпруг през 1998 г., каза: „Мисля, че при нас с Ранди се получи добре, защото в началото се опознахме добре и просто станахме добри приятели. Когато сте с приятел, пред когото не криете недостатъците си от самото начало, това е добре, просто не се опитвах да впечатля Ранди”.



Синди смята, че това отличава отношенията с втория й съпруг от тези с Ричард Гиър.

Тя каза пред „Контактмюзик”: „Мисля, че част от проблема в отношенията ни беше, че сме били много други неща, но не знам дали някога сме били приятели. Защото аз просто бях млада красавица, а той беше …Ричард Гиър".
БГНЕС