Всички хора по света искат да имат здраве, успехи и пари. Някои го постигат с лекота , други с много труд и постоянство, а трети, каквото и да направят, не им върви в нищо.

Как да успеем чрез силата на мисълта?

Тайната на успеха в живота се крие в самите нас и по-точно за какво мислим всеки един момент. Мисълта в човека е много мощен инструмент, за който почти никой не си дава сметка.
Силата на мисълта е средство, чрез което човек сам създава собствената си реалност. Малцина знаят как да я използват, но те получават всичко, което искат.

Карате колата си само с мисъл

Голямата тайна е, че каквото си повикаме в ума, това ще дойде. Ние сме господари на реалността, стига да знаем как да я контролираме.

Някои хора казват, че постоянно си представят как искат много пари, искат да са здрави, да се издигнат в работата си, но ставало точно обратното. Те правили всичко погрешно, защото само искали.

Правилният начин е да си представим вътре в нас, че сме здрави, станали сме богати и отдавна са ни повишили. Когато в мисълта ни присъства спомен, че всички благополучия за нас вече са настъпили, трябва да ги приемем за истина, въпреки че още не са станали реалност.

Когото запечатаме такъв илюзорен спомен в ума си, трябва да го направим много ярък и да не се забравя, като същевременно не мислим всеки ден за него. Така рано или късно той ще дойде в реалността ни. Това е закон на природата.