/ Gulliver/Getty Images
Ирина Шейк за пореден път накара феновете си да мислят, че е подновила връзката си с бащата на дъщеря си Лия - Брадли Купър.

Моделът сподели в социалните мрежи снимки от съвместна почивка с Брадли, по които се съди, че звездите са прекарали времето си заедно не само като приятели. Така на една от снимките Ирина държи ръката на Брадли.

Нов шанс: Ирина Шейк и Брадли Купър се насладиха на лятна ваканция заедно (СНИМКИ)

Освен това Шейк публикува поредица от снимки, на които позира топлес, заобиколена от скали. И очевидно Брадли е този, който я е снимал. Ирина не го казва директно, а подписва публикацията само със загадъчна фраза: "Скалисто лято. ЛБ направи снимките" и добави изображение на трибагреник. Но последователите ѝ лесно разгадаха шифъра: LB са инициалите на героя на Купър в новия му филм "Маестрото". Актьорът играе композитора Леонард Бърнстейн.

Сега феновете на Ирина Шейк и Брадли Купър се чудят дали тази публикация е била обикновена промоция или чувствата между модела и актьора отново са се разпалили. Припомняме, че наскоро Ирина провокира слухове за романса си с футболиста Том Брейди, бившия съпруг на Жизел Бюндхен. В коментарите към нейната публикация на висок глас дори се пошегува, че инициалите LB могат да означават "Лом Брейди". Още в средата на август репортери забелязаха Шайк и Брейди да излизат от един и същи хотел с разлика от няколко минути. Съобщава се, че преди това двойката е прекарала поне 48 часа заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

БГНЕС