/ NOVA
Горещи следи, неочаквани обрати и истинска саможертва очакват героите в следващите епизоди на поредицата
Изненадващи ходове предприемат героите в новите епизоди на криминалната драма „Братя“ тази седмица.

Силно разстроен от мистериозното изчезване на своя най-добър приятел Борис, Калин е готов на всичко, за да продължи да работи по разследването на случая.

Полицаят усеща, че сега е най-важният момент, в който трябва да се вземат радикални решения, за да има шанс Борис да бъде открит по най-бързия начин. Защото, ако той е жив, трябва спешно да му се помогне.

Калин влиза в състезание с времето, но готов ли е на още по-голяма, лична саможертва в името на приятеля си?

Братя
NOVA

Лора най-накрая разбира за изчезването на своя съпруг и е потресена. В главата ѝ изникват хиляди въпроси, съмнения и подозрения, които я отчайват. Както тя, така и Денис Топал са извикани поотделно на разпит в СДВР по случая с издирвания следовател. Те имат своите версии пред разследващите органи, на които твърдо държат.

Има ли нещо, което може да разклати един от двамата и да обърне хода на събитията, или полицаите от отдел “Убийства” само си губят времето с тях, предстои да разберем.

Самотна и търсеща успокоение, Лора се запознава с интересна жена по време на курса по йога. Точно в момента, когато толкова ѝ липсват приятели и социални контакти, тя се радва на всяка възможност за общуване с приятни хора. Коя е красивата непозната и каква е нейната история, ще видим в следващите епизоди на сериала.

Братя
NOVA

Велин причаква Симо и го моли за голяма услуга. Отритнатият баща търси втори шанс да докаже, че може да се промени. И не само, защото така е редно, а понеже той сам желае промяна, каквото и да му коства това. Каква ще е молбата му към Симо, дали ученикът ще откликне и как ще се отрази това върху съсипаните отношения на Велин с неговите близки?

Братя
NOVA

Снежа не остава безучастна към драмата, която преживява Мая и е готова да ѝ помогне с ценен съвет, който може да се окаже съдбовен за цялото семейство. А Вики, от своя страна, се чувства все по-объркана и нещастна от развоя на събитията. Единственото, от което най-много я е страх, е да не преживее отново кошмара на домашното насилие. Тя не може да намери покой нито вкъщи, нито в училище и се оказва заплетена в сложен любовен триъгълник с доскорошните си най-добри приятели Нора и Симо.

Кой от тримата ще се окаже наранен, гледайте в “Братя” тази седмица по NOVA.

Не пропускайте криминалната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.