Напрегнато разследване, изненадващи обрати и нови любовни искри очакват героите в следващите епизоди на криминалната драма

Мистериозен нападател атакува Борис след приятелския мач с колегите от ГДБОП. Какви са причините и целите на покушението, кой стои зад него и какво ще се случи със следователя от тук нататък? Мистерията се заплита и преобръща напълно живота на всички около него в следващите епизоди на „Братя”, тази седмица по NOVA.

Започва вторият сезон на превърналата се в хит криминална драма „Братя“ - тази вечер по NOVA

Докато Калин и целият отдел правят всичко възможно, за да разбулят загадката, Снежа и Велин не са на себе си от притеснение за своя син, а Лора дори не подозира какво се случва със съпруга ѝ. Объркана и самотна, тя подготвя развод и се опитва да стъпи на краката си, без финансовата подкрепа на Драго. Ще се справи ли с това предизвикателство и каква ще бъде изненадващата нова работа, с която ще се заеме?

NOVA


Мрачното минало на Денис отново го застига и го превръща в основен заподозрян, както по случая със смъртта на Опланчик, така и по този, свързан с нападението над брат му Борис. Бизнесменът получава забрана да напуска страната. Как ще реагира на обвиненията по свой адрес и какво ще предприеме, за да изчисти името си?

NOVA

Междувременно, отчаяна от тъжната и напрегната ситуация у дома, където Калин все още я наказва за нейните грешки, Ива опитва да събере сили и да започне отначало поне в професионалния живот, разчитайки само на себе си. На елегантно парти по повод старта на новата компания, тя посреща интересно попълнение в екипа си. Коя е новата колежка и по какъв начин ще преобърне представите на Ива за ръководене на успешен бизнес?

NOVA


Всички трудности и опасни ситуации, които Симо се наложи да преживее, неименуемо предизвикват последствия, а психологът, с когото се среща, му дава безценни съвети, как да преодолее посттравматичния шок. Следвайки насоките, ученикът неусетно се оказва в обятията на момичето, от което никога не е очаквал внимание. Как ще се развият отношенията им и каква ще бъде реакцията на Вики, която все по-трудно започва да крие симпатиите си към Симо?

Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ от вторник до четвъртък от 22:30 ч. в ефира на NOVA.