Брад Пит, Куентин Тарантино, Марго Роби и Леонардо ди Каприо
Брад Пит, Куентин Тарантино, Марго Роби и Леонардо ди Каприо / Gulliver/Getty Images
Дългоочакваният филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд” (Once Upon a Time in Hollywood) тръгва по кината у нас на 16 август.

Брад Пит се съблече в сцена от „Имало едно време в Холивуд” (СНИМКИ)
 
Гениалният режисьор събира в една лента Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Ал Пачино, Кърт Ръсел и Дакота Фанинг. В него участват също Брус Дърн, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Деймиън Люис, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън и Никълъс Хамънд.
 
Имало едно време в Холивуд“ ни отвежда в края на 60-те години на 20 век в Меката на киното, разказвайки за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си, като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби).

Тарантино, Пит и Ди Каприо завладяха Кан с „Имало едно време в Холивуд”
 
Изборът на дата за премиерата не е случайна. Тя съвпада с 50-годишнината от убийството през 1969 г. (с ножове и огнестрелни оръжия, след часове мъчения) на бременната в осмия месец 26-годишна актриса и модел Шарън Тейт, което е съпруга на Роман Полански. Убийството е извършено от престъпната фамилия на Чарлз Мансън.

И още:

Трейлърът на „Имало едно време в Холивуд“ предизвика фурор (ВИДЕО)

Първа СНИМКА от проекта на Тарантино: Брад Пит и Ди Каприо снимат заедно

И Джеймс Марсдън ще играе в „Имало едно време в Холивуд”

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
Alexandra Films