/ NOVA
Лекарите в „Св. Анастасия“ - на кръстопът между любовта и дълга
Игра с неясен край ще повлече лекарите в критични ситуации и спасителни ходове.

След разговор с Васил сестра Жекова ще вземе нещата в свои ръце като се изправи лично срещу Фотев. Васил от своя страна ще трябва да реши дали е готов да свидетелства срещу най-големия враг на болницата.

Откраднат живот
NOVA

Дали Магда ще заложи всичко на карта в името на любимия й мъж или ще защити позицията на „Св. Анастасия“, зрителите ще разберат в предстоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Най-щастливият момент за сестра Райкова и доктор Хаджихристев ще бъде помрачен от тежки съмнения и скрити тайни. Двамата ще трябва да намерят път към себе си и да бъдат по-искрени от всякога в името на съвместното им бъдеще. Признанията ще завладеят и доктор Димова, която ще разкрие своята грешна стъпка пред доктор Огнянова.

Откраднат живот
NOVA

Ситуацията ще ескалира и в операционната, където Димова ще се окаже едновременно герой и виновник за развитието на медицински случай. Един от основните участници в казуса ще се окаже доктор Романова, която ще получи нова информация от Методиев за машинациите на болницата.

Любовни недоразумения ще се настанят и в новия любовен триъгълник между доктор Грънчарова, Захариев и Врабчев. Някой ще остане сам и разочарован, а друг ще получи нов смисъл в своя живот.

Какво ще се случи между Кая и доктор Хаджихристев? Кого ще избере Поли и дали лекарите ще устоят на външния натиск на Фотев? – всичко това зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.