Историята на „Откраднат живот“ се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода
Историята на „Откраднат живот“ се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода / NOVA
Приключиха снимките на любимия български медицински сериал - историята на „Откраднат живот“ се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода
Истината ще се настани в „Св. Анастасия“, за да изпита приятелството, доверието и професионализма на лекарите.

Дълго пазени тайни ще предизвикат разрив между доктор Пенев и доктор Врабчев, а последствията ще бъдат пагубни за отношенията им.

Доктор Романова ще получи подкрепление със завръщането на Ковачев, който бързо ще се окаже в истински екшън и любовно недоразумение.

След като сестра Жекова счупи телефона на Васил, Йосиф ще бъде ангажиран със задачата да поправи телефона. Възнамерявайки да ѝ помогне, той ще отвори кутията на Пандора, а случката ще предизвика истински ураган в болницата.

Откраднат живот
NOVA

Междувременно среща с Фотев ще постави под въпрос за пореден път морала и намеренията на Васил. Дали този път той ще застане на страната на Магда или ще продължи своята игра, зрителите ще научат в предстоящите епизоди тази седмица по NOVA.

„Натрупахме толкова много проифесионални, творчески и приятелски отношения - това е повод да се върви с високо вдигната глава. Киното е колективно изкуство – то се случва с енергията, желанието, професионализма на всеки един, който участва в такава продукция“, сподели продуцентът на сериала Евтим Милошев пред камерата на "Здравей, България" .

Откраднат живот
NOVA

Торта, светлини, усмивки и меланхолия бяха част от атмосферата на последния снимачен ден, който върна актьорите към незабравими моменти от историята на сериала.

„Сега буквално съм друг човек от момента, в който влязох в този проект преди години. Имах възможност да изживея толкова неща, които не биха ми се случили в реалния живот. Финалът е много емоционален за всички нас!“, допълни Наум Шопов, който изгря за зрителите именно с участието си в „Откраднат живот“.

Откраднат живот
NOVA

Историята на сериала се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода.

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.