/ Gulliver/Getty Images
Изписаха Том Ханкс от болницата, Рита остава на лечение
Ким Кардашиян, Наоми Кембъл, Арнолд Шварценегер, Том Ханкс и много други известни личности се включиха чрез социалните медии в битката с коронавируса. Те споделяха идеи и съвети какво да се направи, за да се ограничат мащабите на заразата.

Арнолд Шварценегер се радва на изолацията ...със специална компания (ВИДЕО)

От поздрави с докосване на лактите и споделяне на интересни готварски рецепти до кои са най-подходящите за пеене песни, докато си миете ръцете многократно, звездите публикуваха разнообразни клипове в социалните медии.

Наоми Кембъл в пълно бойно снаряжение срещу коронавируса (СНИМКИ)

Все пак повечето препоръчаха да си стоим по възможност в къщи и да се придържаме към препоръките на Световната здравна организация (освен може би при избора на песен).

Междувременно Том Ханкс е бил изписан от австралийската болница, където се намираше под карантина, след като миналата седмица беше тестван положително за коронавирус. Съпругата му Рита Уилсън остава на лечение в болницата, съобщиха здравни служители.

Синът на Том Ханкс проговори за състоянието на родителите си (ВИДЕО)

Актьорът, спечелил Оскар, е бил на Голд Коуст близо до Брисбейн, за да участва в снимките на биографичен филм за Елвис Пресли, режисиран от австралиеца Баз Лурман, когато той и двамата 63-годишната му съпруга се оказаха заразени.
БГНЕС