/ iStock/Getty Images
Ето какво казват звездите за всеки един знак от зодиака:

Овен

Интуицията ви ще бъде вашата пътеводна светлина днес. Вглеждайте се внимателно в знаците – те ще ви насочат в правилната посока. Полезно е да работите с ръцете си - ще имате много неща за вършене в градината или у дома. По-добре да оставете личните отношенията на заден план, защото те могат да попречат на плановете ви.

Телец

Заемайте се с лесни и интересни задачи. Така няма да скучаете и ще имате време да изпълните всяка задача. Но ако сериозен проблем е блокирал пътя ви, бъдете по-мъдри и включете няколко души наведнъж в решаването му. Бързо ще се справите с неприятностите, ако не се откажете и упорствате.

Близнаци

Материалното ще бъде по-важно от духовното. Опитайте се да разрешите всичките си финансови проблеми. Днес ще намерите изход от трудна ситуация. Не изхвърляйте стари вещи в този ден - по-добре ги дайте на някой, който има нужда от тях. Но звездите не съветват да харчите пари за красиви и скъпи вещи.

Рак

Трябва да станете психолози. Е, поне за един ден. Слушайте роднините и приятелите си - те ще споделят с вас тайни, а вие от своя страна ще давате работещи съвети. Днес ще приключи някакъв сложен диалог, трудна тема ще бъде затворена. Опитайте се да поставите точка, където е възможно - ще бъде много по-лесно да продължите напред. Кризата може да почука на вратата - не се страхувайте от нея, тя ще донесе промени със себе си.

Лъв

Не забавяйте темпото до вечерта, защото днес може да бъдете забелязани и оценени,  може да ви предложат нещо интересно или дори да ви повишат. Потърсете помощ, защото някои задачи ще бъдат трудни за решаване сами. И отделете повече време за домакинските задължения - почистването ще се превърне във вид медитация за вас.

Дева

Днес си струва да се ръководите от придобития опит и блестящите си идеи. Но не е нужно да молите някого за услуга или съвет - сега те не само няма да ви помогнат, но дори ще ви навредят. Не пропускайте да сложите край там, където е възможно – в бизнеса, проектите или връзките. След като изхвърлите проблемите, определено ще се почувствате по-добре.

Везни

Чувствата ще ви подскажат къде сте направили грешка и как да я поправите. Също така е полезно да дешифрирате знаците на Вселената - те ще ви подскажат какво да правите. Полезно е да сложите точка, където е възможно - най-накрая ще почувствате лекота и вътрешно удовлетворение.

Скорпион

Всяка ситуация ще доведе до положителни промени. Така че не забравяйте да следите обстоятелствата - можете да намерите страхотни възможности. Струва си да станете супермен за един ден - вашите близки и дори непознат ще имат нужда от помощ. Не отказвайте - печелете точки за вашата карма. И не се страхувайте от трудни въпроси - сега те ще бъдат решени един или два пъти.

Стрелец

Ще трябва да се ровите в случаи, които носят неприятен привкус. За щастие ще можете да се справите. След като решите тези въпроси, вие ще почувствате лекота и вътрешно удовлетворение. В общуването трябва да изпробвате нови методи – старите вече не носят очаквания резултат. И не забравяйте да се веселите - ще бъде по-лесно да се справите с трудностите.

Козирог

Днес миналото ще напомни за себе си. Не трябва да се заравяте в него – напротив, опитайте се да мислите по-малко за миналото и да гледате само напред. Искате да намерите грешка на тези, които работят на ниски обороти. Но не трябва да правите това - можете да отнемете самочувствието им, да ги доведете до нервен срив, което със сигурност ще се отрази на представянето им. Да се ​​самокритикувате също е лоша идея.

Водолей

Не гледайте в миналото - гледайте само в бъдещето. Вслушвайте се в себе си по-често - това ще ви тласне в правилната посока. Доверяването на другите и особено вслушването в техните съвети е лош вариант. Може да вземете грешно решение и да развалите това, върху което сте работили дълго време. Време е да се преборите с вредните навици - звездите ще ви помогнат в това.

Риби

Сутринта ще предизвика проблеми, с които ще трябва да се борите дълго време. Но във втората част на деня можете да се отпуснете. Ще трябва да станете супергерой за няколко часа - помагайте на роднини и непознати, дайте работни съвети. Основното нещо е да го направите безплатно, укрепвайки кармата си. Но няма да имате късмет в любовта. Погледнете го обаче от другата страна и може би ще намерите правилния подход.

 
Рамблер