Холивудският секссимвол Робърт Патинсън е един от най-разпознаваемите актьори – и заради външния си вид, и заради филмите, в които е участвал досега, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Още си спомняме момента, в който излезе първа част от фантастичната поредица „Здрач“. Буквално всички говореха за нея, а всички тийнейджъри бяха лудо влюбени в образа на Едуард Кълън, в който беше представен там. По-красив вампир със сигурност няма да видите в нито една друга филмова продукция.
 

След толкова години британският актьор се заема с нова още по-трудна задача – да бъде Батман. Филмът вече е по кината, макар и със закъснение заради пандемичната обстановка по света.

За Патинсън е чест да бъде в обувките на най-известния комиксов герой. Той споделя, че отдавна му е голям фен. Със сигурност е бил много изненадан, когато е разбрал, че ролята е негова. Да играеш в такъв костюм със сигурност е голяма отговорност.
 

Актьорът има още много какво да покаже на света с уменията си във филмовата индустрия. Сред останалите звезди във филма са Зоуи Кравиц, Пол Дано, Джефри Райт, Джон Туртуро, Питър Сарсгард, Колин Фарел, но главната роля е на Патинсън.