Хиляди пяха с Ерос в София
Хиляди пяха с Ерос в София / netinfo

Хиляди пяха заедно с Ерос Рамацоти по време на концерта му на столичния стадион „Локомотив”. Мултимедийното шоу на италианския изпълнител беше снощи.

Повече от 2 часа продължи концертът на Ерос Рамацоти. По време на него италианецът изпълни както песни от новия си албум, така и някои от най-популярните си стари хитове.

Рамацоти нито веднъж не се прибра зад сцената, за да си почине между изпълненията, което е абсолютен прецедент за концерт с такава продължителност.

„Добър вечер, как сте” – на чист български език попита Ерос в началото на шоуто си. Той беше облечен с черна тениска с българското знаме, на гърба й пък пишеше „София, Благодаря”.

Рамацоти на няколко пъти слезе при публиката пред сцената, на края на концерта подари и шапката си на един от българските си фенове. Италианецът също получи подаръци – футболна топка, плюшена играчка, цветя.

По наблюдателните фенове на Ерос видяха ауто кю-то на сцената, за което досега само се разказваха легенди. Текстовете на всички изпълнени от Рамацоти песни вървяха на малък екран, но италианецът не погледна в него нито веднъж.